3- شدت جریان:

 

رشد قشر اکسید متناسب با شدت جریان می‌باشد. در حالی که شدت جریان بالاست قشر اکسید سریعا رشد می‌کند و در حالت عکس رشد آن آهسته می‌گردد. معایب بالا بودن شدت جریان بقرار زیر است:

- كم شدن براقیت

 - بزرگ شدن خلل و فرج‌ها

 - پودر شدن (شوره زدن) قشر اکسید

 - غیریکنواختی سطح رنگ شده

 

۴- زمان آندایزینگ:

این عامل معیار مهمی جهت میزان رشد قشر اکسیدی می‌باشد. رشد قشر اکسید تا حدود ۱۰ میکرون نسبت به زمان بطور خطی افزایش می‌یابد. با ازدیاد این قشر مقاومت الکتریکی آن نیز افزایش یافته بطوری که مقدار الکتریسیت‌های که بایستی صرف ایجاد قشر اکسید گردد بهدر رفته و ضمنا" ایجاد حرارت نیز می‌گردد که این حرارت خود تاثیر زیادی بر روی محلول الکترولیت گذاشته و باعث حل شدن قشر اکسید می‌گردد و بالاخره زمانی می‌رسد که قشر اکسید تشکیل شده از داخل، به همان اندازه از قسمت خارجی در محلول حل می‌گردد.

در این حالت مقدار آلومنیوم در محلول الکترولیت بالا رفته که قبلا" توضیح داده خواهد شد. بنابراير. در مواقعی که مدت زمان زیادی برای آندایزینگ لازم باشد، درجه حرارت بایستی حتما " کنترل گردد. در صورتی که زمان اکسیداسیون کوتاه باشد قشر اکسید تشکیل شده بسیار نازک و از این رو برای حذب رنگ‌‌‌های تیره مناسب نخواهد بود.

سختی نشان داده شده در نمودار‌‌‌های فوق مقدار سختی خراشی را نشان می‌دهد که بوسیله آزمایشات میکروسختی بدست آمده است.

۵-مقدار کلر در محلول الکترولیت:

کنترل مقدار کلر موجود در محلول در مرغوبیت قشر اکسید تاثیر بسزایی دارد. مقدار اضافی آن موانعی در جهت رشد اکسید ایجاد می‌نماید و ضمنا" باعث بوجود آمدن لکه یا خوردگی در سطح ف می‌شود.

۶- حرکت محلول الکترولیت:

حرکت محلول الکترولیت بوسیله، هوای عاری از روغن باعث یکنواخت گردیدن حرارت در محلول و همچنین باعث یکنواختی غلظت الکترولیت می‌گردد. در مواقعی که محلول الکترولیت ساکن باشد گرمای موضعی موجود در الکترولیت جذب اجسام مورد آبکاری گردیده و مخصوصا" در نقاطی که شدت جریان متمرکز می‌باشد، بطور مثال در نبش‌‌‌ها و زوایا) که از نتایج نامطلوب آن بوجود آمدن رنگ‌‌‌های تیره در این مناطق و پودری شدن قشر اکسید می‌باشد زیرا که رشد قشر اکسید در مناطق ذکر شده نسبت به بقیه نقاط یکنواخت نبوده و اندازه خلل و فرج‌‌ها نیز متفاوت می‌باشد که نتیجتا "باعث بوجود آمدن رنگ‌‌‌های مختلف در سطح ف می‌شود.


آنودایزینگ و رنگ آلومینیوم قشر ,اکسید ,محلول ,الکترولیت ,  ,شدن ,قشر اکسید ,محلول الکترولیت ,شدت جریان ,در محلول ,رشد قشر ,حرکت محلول الکترولیتمنبع

روش‌‌‌های کنترل کیفیت اکسیداسیون آلومینیوم2

تشخیص تیپ های شخصیتی اینیاگرام

روش‌‌‌های کنترل کیفیت اکسیداسیون آلومینیوم

عوامل موثر در کیفیت اکسیداسیون آلومینیوم بخش دوم

عوامل موثر در کیفیت اکسیداسیون آلومینیوم

اکسیداسیون یا آندایزینگ آلومینیوم بخش دوم

اکسیداسیون یا آندایزینگ آلومینیوم

مشخصات

آخرین جستجو ها

تیدا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. فروش تردمیل به صورت آنلاین زنبورداری - مطالب مذهبی میتینگ سلامتی net3arabi دانلود چاپ پوستر سه بعدی سختی گیر رزینی آب صنعتی « مجتمع گلچین یزد » اسباب بازی پسرانه